Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Red Astaire by T-Juice , πιπίλα και άγιος ο θεός...

Καλησπέρα.

Red Astaire by T-Juice

Τι λέει ο παραγωγός: Πλούσια γεύση από κόκκινα μούρα και μαύρα σταφύλια , ντυμένα με δόσεις ευκάλυπτου , γλυκάνισου και μενθόλης που αφήνει μία γεύση να χορεύει στη γλώσσα σας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Συσκευασία : Το μοναδικό κουσούρι του όλου πακέτου η απουσία του Child safe Cap. Από εκεί και πέρα evidence cap για να γνωρίζουμε ότι είμαστε οι πρώτοι που το ανοίξαμε και το σταγονόμετρο λειτουργικότατο για 10ml μπουκάλι και το branding τιμά το περιεχόμενο.


υγρα t-juice
The one to catch? 



Κατάστημα : Replacesmoke Αμφιθέας
Τιμή: 7.5 τα 10ml
PG/VG : 80%-20%

Η δοκιμή έγινε σε Eleaf με Kanger Aerotank στα 7.5 W και αντίσταση στα 2.2 ohm και νικοτίνη στα 6mg

Εντυπώσεις: Μου είναι δύσκολο να περιγράψω ένα υγρό που με κέρδισε από την πρώτη τζούρα. Το Red Astaire λοιπόν έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Συνδυάζει με μεγαλειώδη τρόπο τέσσερα πολύ ιδιαίτερα αρώματα.

Τέτοιου είδους πειράματα καταλήγουν στην πλειοψηφία τους σε αποτυχία. Εάν κάποιος συνδυάσει δύο έντονα αρώματα είναι κύριος , στα τέσσερα ή πέντε το παιχνίδι ‘χοντραίνει’. Εδώ οι κύριοι της T-Juice τα κατάφεραν. Το τράβηγμα σου δίνει τρία χαρακτηριστικά , τη γλυκάδα των μούρων , σίγουρα την ιδιαίτερη γεύση από το σταφύλι και τον γλυκάνισο και η εκπνοή σε αποζημιώνει με τις νότες από ευκάλυπτο και την μέντα. Η ισοροπία ; άψογη. Χτύπημα; Όσο χρειάζεται. Παραγωγή ατμού; Πάλι εκεί που θα έπρεπε να είναι… αλλά αυτό που το κάνει ξεχωριστό είναι αυτός ο συνδυασμός των γεύσεων.

Μου είναι πολύ δύσκολο να το περιγράψω περισσότερο γιατί όντως είναι από τις περιπτώσεις των υγρών αναπλήρωσης που πρέπει να τα δοκιμάσει κάποιος για να μπορέσει να πιάσει το βάθος και την ποικιλία των αρωμάτων και των γεύσεων.

Πόσο και πότε: Με άνεση για όλη την ημέρα.

Tip: Κρατήστε το μπουκαλάκι στο σπίτι, δύσκολα το αφήνεις αν το έχεις μαζί σου.

Συμπέρασμα:  Λοιπόν. Το αναφέρω από τώρα για να είμαι εντάξει μαζί σας. Κάθε Σάββατο είναι η μέρα που αφιερώνω στις δοκιμές. Και δεν μιλάω για δοκιμές στο σπίτι , μιλάω για την ιεροτελεστία του να επισκεφθώ κάποιο κατάστημα και να κάνω την δοκιμή μου σε διαφορετικά υγρά και γεύσεις που συνήθως καταλήγουν και στην αγορά ενός από αυτά.

Εφόσον ένα υγρό μου αρέσει και το αγοράσω η πραγματική δοκιμή γίνεται μέσα στο ΣΚ και συνήθως Δευτέρα θα το πάρω στο γραφείο να το σαμπλάρω και σε κάποιον από τους συναδέλφους στο γραφείο που ασχολούνται με το ‘άθλημα’. Οπότε υπάρχει και μία δεύτερη γνώμη που συνήθως είναι το feeling που επιστρέφει από το kick που δίνουν οι δύο τρεις – τζούρες.

Ε , λοιπόν το Red Astaire πέρασε όλα τα τεστ. Το ξεχώρισα άμεσα στη δοκιμή του Σαββάτου , σχεδόν το τελείωσα μέσα στο ΣΚ και όσοι από τους συναδέλφους το δοκίμασαν μέσα στο ΣΚ με ρώτησαν από πού το αγοράζουν.

Unanimous decision δηλαδή. Άρεσε σε όλους με την ίδια ακριβώς ένταση.Μέχρι στιγμής η ανώτερη βαθμολογία από όσα έχω δοκιμάσει (και δεν είναι μόνο αυτά που θα βρείτε στο blog).




Αξιολόγηση

Γεύση
 10/10
Χτύπημα
 9/10
Ατμός
 8.5/10
Value for money
 10/10
Συνολική βαθμολογία        
 9.37

Όλα τα παραπάνω αφορούν προσωπικές απόψεις. Η γεύση είναι υποκειμενική , η γνώμη όσο το δυνατόν αντικειμενική.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου